Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les cebetes tot retirant-ne el mànec si són tendres.
  2. Renteu els tomàquets i talleu-los per la meitat tot prement-los una mica per treure’n el suc.
  3. Renteu els talls d’emperador i eixugueu-los abans de passar-los per la paella o una cassola plana amb un raig d’oli d’oliva, 2 min per cada costat.
  4. Retireu els talls i canvieu l’oli abans de fer-hi coure les cebetes a foc mitjà i sense que agafin color. Quan ja estiguin translúcides, incorporeu-hi els talls d’emperador al damunt i, al voltant, els mitjos tomàquets cherry amb la pela a sota.
  5. Regueu-ho amb el vi, afegiu-hi el manat d’herbes aromàtiques i el pebre vermell i salpebreu-ho amb moderació. Tapeu l’atuell i deixeu coure, a foc ben suau, 15 min. Cap al final, si s’escau, rectifiqueu de sal i retireu-ne el manat d’herbes abans de servir-ho a taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto