Què cuinar La Vanguardia

Convé tenir present que l'emperador, tot i ser considerat peix blau, pertany a la categoria dels peixos semigrassos. La proporció de greixos -la majoria insaturats- és d'un 4%, la meitat que el salmó, una proporció encara més inferior si el comparem amb el verat o el seitó. 

Preparació

  1. Peleu les cebetes tot retirant-ne el mànec si són tendres.
  2. Renteu els tomàquets i talleu-los per la meitat tot prement-los una mica per treure’n el suc.
  3. Renteu els talls d’emperador i eixugueu-los abans de passar-los per la paella o una cassola plana amb un raig d’oli d’oliva, 2 min per cada costat.
  4. Retireu els talls i canvieu l’oli abans de fer-hi coure les cebetes a foc mitjà i sense que agafin color. Quan ja estiguin translúcides, incorporeu-hi els talls d’emperador al damunt i, al voltant, els mitjos tomàquets cherry amb la pela a sota.
  5. Regueu-ho amb el vi, afegiu-hi el manat d’herbes aromàtiques i el pebre vermell i salpebreu-ho amb moderació. Tapeu l’atuell i deixeu coure, a foc ben suau, 15 min. Cap al final, si s’escau, rectifiqueu de sal i retireu-ne el manat d’herbes abans de servir-ho a taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto