Què cuinar La Vanguardia

Convé tenir present que l'emperador, tot i ser considerat peix blau, pertany a la categoria dels peixos semigrassos. La proporció de greixos -la majoria insaturats- és d'un 4%, la meitat que el salmó, una proporció encara més inferior si el comparem amb el verat o el seitó. 

Preparació

  1. Peleu les cebetes tot retirant-ne el mànec si són tendres.
  2. Renteu els tomàquets i talleu-los per la meitat tot prement-los una mica per treure’n el suc.
  3. Renteu els talls d’emperador i eixugueu-los abans de passar-los per la paella o una cassola plana amb un raig d’oli d’oliva, 2 min per cada costat.
  4. Retireu els talls i canvieu l’oli abans de fer-hi coure les cebetes a foc mitjà i sense que agafin color. Quan ja estiguin translúcides, incorporeu-hi els talls d’emperador al damunt i, al voltant, els mitjos tomàquets cherry amb la pela a sota.
  5. Regueu-ho amb el vi, afegiu-hi el manat d’herbes aromàtiques i el pebre vermell i salpebreu-ho amb moderació. Tapeu l’atuell i deixeu coure, a foc ben suau, 15 min. Cap al final, si s’escau, rectifiqueu de sal i retireu-ne el manat d’herbes abans de servir-ho a taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto