Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu el sucre, la farina i l’ametlla en pols. Incorporeu-hi la clara d’ou i barregeu-ho. Incorporeu-hi la mantega fosa, barregeu-ho i ompliu una mànega de pastisseria amb la mescla.
  2. Sobre un paper de forn, esteneu tres tires primes de massa d’uns 30 cm de llarg. Coeu-ho a 200 ºC fins que es comencin a daurar les vores.
  3. Ràpidament, enrotlleu els encenalls al voltant d’un estri llarg i prim, com si fossin tirabuixons. Això s’ha de fer ràpid, ja que quan es refreda la massa perd la flexibilitat.
  4. Un cop fred l’encenall, retireu l’objecte que serveix de base i reserveu les galetes en un lloc hermètic fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: