Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa toffee: feu un caramel amb el sucre i l’aigua fins que tingui un color daurat. Aboqueu la nata calenta sobre el caramel, amb compte que no esquitxi. Barregeu-ho bé i bulliu-ho fins que es fongui tot el caramel. Traieu-ho del foc i reserveu-ho.
  2. Per a l'escuma de llet de coco: diluïu la llet de coco amb la nata i el sucre. Coleu-ho amb un colador fi i ompliu un sifó. Carregueu-lo amb dues càrregues de N2O i reserveu-lo a la nevera.
  3. Munteu les copes amb una petita capa de toffee al fons, una capa d’escuma de llet de coco i una capa amb la poma àcida congelada ratllada al moment de servir-ho.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: