Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu les fulles de menta i julivert 5 s en aigua bullent. Refresqueu-les en aigua i gel per tal de fixar la clorofil·la.
  2. Escorreu les fulles i tritureu-les juntament amb 650 g d’aigua. Salpebreu-ho i coleu-ho ben fi. Reserveu el suc verd de les fulles.
  3. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu els 100 g d’aigua restants i foneu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb el suc verd reservat i torneu-ho a colar. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient i, abans no qualli la gelatina, ompliu el sifó.
  4. Afegiu-hi la càrrega de gas, sacsegeu-lo i reserveu-ho a la nevera 24 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: