Què cuinar La Vanguardia

Dissabte passat vam celebrar l’aniversari de l’àvia Antònia amb un dinar a Can Salas. Per postres vaig preparar aquest flam de coco, que juntament amb una coca i uns xuixos de Girona van endolcir el dinar.

La decisió de preparar unes postres pel dinar va ser un xic improvisada, de manera que vaig tirar del calaix de receptes pendents i en vaig triar una de ben fàcil de fer. Sort en vaig tenir que divendres a la tarda venien l’Aina i l’Olga a veure una pel·li i a sopar, que em van poder ajudar a la cuina i entre les tres vam preparar el flam en un moment. Aquest flam el vaig veure al programa d’IB3 'Sa bona cuina de Paquita Tomàs'. A la recepta original hi posaven la meitat de llet i la meitat de nata, però pel meu gust no fa falta; aconsello fer-lo amb tota la quantitat de llet i així queda una mica més lleuger. Si us agrada el coco, aquest flam us encantarà!

Preparació

  1. Hidrateu el coco amb la meitat de la llet.
  2. Mentrestant, escalfeu la resta de la llet amb la pell de llimona. Quan arrenqui el bull, coleu-ho i barregeu-ho amb el sucre i els ous. Afegiu-hi el coco amb la resta de la llet i aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat.
  3. Coeu-ho al bany maria al forn a 150 ºC durant 1 h i 30 min.
  4. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mai

El Masnou, terra de mar. Tast de vins i vianda freda

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto