Què cuinar La Vanguardia

Dissabte passat vam celebrar l’aniversari de l’àvia Antònia amb un dinar a Can Salas. Per postres vaig preparar aquest flam de coco, que juntament amb una coca i uns xuixos de Girona van endolcir el dinar.

La decisió de preparar unes postres pel dinar va ser un xic improvisada, de manera que vaig tirar del calaix de receptes pendents i en vaig triar una de ben fàcil de fer. Sort en vaig tenir que divendres a la tarda venien l’Aina i l’Olga a veure una pel·li i a sopar, que em van poder ajudar a la cuina i entre les tres vam preparar el flam en un moment. Aquest flam el vaig veure al programa d’IB3 'Sa bona cuina de Paquita Tomàs'. A la recepta original hi posaven la meitat de llet i la meitat de nata, però pel meu gust no fa falta; aconsello fer-lo amb tota la quantitat de llet i així queda una mica més lleuger. Si us agrada el coco, aquest flam us encantarà!

Preparació

  1. Hidrateu el coco amb la meitat de la llet.
  2. Mentrestant, escalfeu la resta de la llet amb la pell de llimona. Quan arrenqui el bull, coleu-ho i barregeu-ho amb el sucre i els ous. Afegiu-hi el coco amb la resta de la llet i aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat.
  3. Coeu-ho al bany maria al forn a 150 ºC durant 1 h i 30 min.
  4. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto