Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la farina, la sal, el llevat i el sucre. Afegiu-hi la mantega i barregeu-ho bé. Afegiu-hi el rovell, el 'lemond curd' i la ratlladura de llima. Formeu una bola, emboliqueu-la en paper film i deixeu-la reposar a la nevera 30 min.
  2. Estireu la massa, talleu les galetes i coeu-les al forn a 180 ºC uns 10-12 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: