Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per al gaspatxo: barregeu tots els ingredients del gaspatxo menys l’oli, i deixeu-los reposar 1 h. Passeu-ho pel túrmix fins que quedi ben fi, rectifiqueu-ho de sal i poseu-ho a la nevera. A l’últim moment, i amb l’ajuda d’un túrmix, lligueu-ho amb uns 50 ml d’oli. Per als cilindres: passeu per la Thermomix (o túrmix) la terrina de fetge i l’aigua de Vichy fins que quedi una mussolina molt fina, rectifiqueu-la de sal i pebre i estireu-la damunt d’un film de plàstic. Enrotlleu-ho i tanqueu-ho amb una mica d’adhesiu i deixeu-ho refredar. Muntatge: fregiu a la paella el brioix fet a daus. En un plat, repartiu el gaspatxo ben fred, incorporeu-hi uns daus de mango i maduixots. Traieu el plàstic dels cilindres i col·loqueu-los amb l’amanida, ratlleu-hi llima pel damunt i acabeu-ho amb els daus de brioix i la mizuna.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: