Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els maduixots nets a daus i barregeu-los amb l’almívar, el puré de maduixot i amb el polsim de mitja branca de vainilla. Deixeu-ho macerar 4 hores a la nevera i col·loqueu-lo al fondo de 4 gots o copes.
  2. Per al vellut: feu una crema tot escalfant la nata líquida. En un bol barregeu l’ou amb el sucre. Incorporeu la nata bullent a la barreja del bol, remeneu-ho i deixeu-ho a foc suau fins que agafi una mica de textura i sense que arribi a bullir. Deixeu-la refredar a temperatura ambient. Barregeu-la amb el puré de maduixot i incorporeu-hi la nata semimuntada i barregeu-ho amb suavitat fins que s’homogeneïtzi.
  3. Col·loqueu-ho dins del got i a sobre les maduixes, intentant que no es barregi. Escalfeu la llet i tireu-hi la menta desfullada, tapeu-ho amb film transparent i deixeu-ho infusionar fins que sigui fred. Tritureu-ho i coleu-ho, si cal. Barregeu-ho amb el iogurt i bateu-ho perquè emulsioni. Col·loqueu-ho sobre el vellut de maduixa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: