Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per escaldar les llimones: talleu les llimones a rodanxes primes. Escaldeu-les tres cops: poseu-les en un cassó al foc cobertes d’aigua freda i espereu que arrenqui el bull. Escorreu-les i repetiu el procés. Quan el tercer cop arrenqui el bull, deixeu-ho bullir a foc lent fins que les llimones siguin toves. Escorreu-les i piqueu-les ben fines amb el ganivet.
  2. Per a la melmelada: poseu la llimona escaldada, el sucre i l’aigua en un cassó al foc i deixeu-ho bullir a foc lent uns 25 min, remenant-ho de tant en tant.
  3. Peseu el contingut del cassó i calculeu la quantitat proporcional de pectina i de sucre que es necessita. Barregeu la pectina amb el sucre per evitar que faci grumolls i aboqueu-ho al cassó. Barregeu-ho bé i deixeu-ho bullir 5 min més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: