Què cuinar La Vanguardia

La proposta d’avui és ideal per acompanyar el cafè; uns bombons d’arròs amb llet d’una sola mossegada.

S’ha de reconèixer que mengem pels ulls, oi? Presentar el clàssic arròs amb llet d’una forma tan original converteix unes postres humils en una temptació molt elogiada. I això que a casa no som gaire d’arròs amb llet… D’aquí la meva reflexió inicial: és ben bé que mengem pels ulls!

Preparació

  1. Poseu la llet, el sucre, les aromes i l’arròs en un cassó al foc. Deixeu-ho bullir un parell de minuts, barrejant-ho bé perquè es dissolgui el sucre i no s’enganxi l’arròs.
  2. Tapeu el cassó amb paper d’alumini i introduïu-lo al forn, ja calent, durant 45 min a 170 ºC.
  3. Hidrateu la gelatina en aigua freda.
  4. Traieu el cassó del forn, incorporeu-hi el rovell i remeneu-ho bé. Retireu la canyella i la pell de llimona.
  5. Incorporeu-hi la gelatina escorreguda i barregeu-ho.
  6. Repartiu l’arròs en glaçoneres de silicona i reserveu-ho a la nevera. Abans de desemmotllar-ho, poseu la glaçonera una estona al congelador, per tal de facilitar el desemmotllatge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto