Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu la gelatina en aigua freda. Escalfeu la llet fins que bulli i, fora del foc, afegiu-li la gelatina. Barregeu-ho bé.
  2. A part, barregeu el formatge amb el iogurt i l'edulcorant. Afegiu-hi la llet amb la gelatina i barregeu-ho bé. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la barreja anterior.
  3. Repartiu la mousse en motlles individuals i reserveu-la a la nevera fins al moment de servir-la.

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: