Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Comenceu pel bacó. Amb l’ajuda d’un adult, feu que suï uns minuts en una paella. Quan s’hagi enrossit, retireu-lo.
  2. Peleu la ceba i piqueu-la. Sofregiu-la a la mateixa paella que el bacó, a foc suau, fins que s’enrosseixi.
  3. Afegiu-hi les carreretes i feu-les una cocció ràpida. Al darrer moment, torneu-hi a posar el bacó i barregeu-ho.
  4. Amb un tallapasta rodó, feu uns forats al centre de cada pa de motlle.
  5. Poseu les llesques sobre una safata de forn protegida amb paper per enfornar i, al forat rodó del pa, poseu-hi la barreja de bacó, bolets i ceba. Coroneu-ho amb un ou de guatlla i coeu-ho al forn uns 5 min.
  6. Passats els 5 min, traieu-ho del forn i tapeu les llesques amb la rodona de pa de motlle, com si fos una tapadora.

El consell

Si no teniu forn o no el voleu encendre, un cop foradat el pa, torreu-lo. Tot seguit, ompliu-lo amb la barreja de bolets, bacó i ceba ben calenta. Feu els ous de guatlla a la paella, poseu-los al damunt i tanqueu-ho amb la rodona de pa de motlle.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jul

Viatge gastronòmic per la cuina anglesa: desmuntant el mite

Aquesta activitat del centre cívic Sagrada Família està oberta a tothom i busca entaular una conversa...

19 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

19 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

19 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto