Menús La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Comenceu pel bacó. Amb l’ajuda d’un adult, feu que suï uns minuts en una paella. Quan s’hagi enrossit, retireu-lo.
  2. Peleu la ceba i piqueu-la. Sofregiu-la a la mateixa paella que el bacó, a foc suau, fins que s’enrosseixi.
  3. Afegiu-hi les carreretes i feu-les una cocció ràpida. Al darrer moment, torneu-hi a posar el bacó i barregeu-ho.
  4. Amb un tallapasta rodó, feu uns forats al centre de cada pa de motlle.
  5. Poseu les llesques sobre una safata de forn protegida amb paper per enfornar i, al forat rodó del pa, poseu-hi la barreja de bacó, bolets i ceba. Coroneu-ho amb un ou de guatlla i coeu-ho al forn uns 5 min.
  6. Passats els 5 min, traieu-ho del forn i tapeu les llesques amb la rodona de pa de motlle, com si fos una tapadora.

El consell

Si no teniu forn o no el voleu encendre, un cop foradat el pa, torreu-lo. Tot seguit, ompliu-lo amb la barreja de bolets, bacó i ceba ben calenta. Feu els ous de guatlla a la paella, poseu-los al damunt i tanqueu-ho amb la rodona de pa de motlle.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

17 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto