Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Comencem pel bacó. Amb l’ajuda d’un adult, fem que suï uns minuts en una paella. Quan s’hagi enrossit, el retirem.
  2. Pelem la ceba i la piquem. La sofregim a la mateixa paella que el bacó, a foc suau, fins que s’enrosseixi.
  3. Hi afegim les carreretes i els fem una cocció ràpida. Al darrer moment, hi tornem a posar el bacó i ho barregem.
  4. Amb un tallapasta rodó, fem uns forats al centre de cada pa de motlle.
  5. Posem les llesques sobre una safata de forn protegida amb paper per enfornar i, al forat rodó del pa, hi posem la barreja de bacó, bolets i ceba. Ho coronem amb un ou de guatlla i ho coem al forn uns 5 minuts.
  6. Passats els 5 minuts, ho traiem del forn i tapem les llesques amb la rodona de pa de motlle, com si fos una tapadora.

El consell

Si no tens forn o no el vols encendre, un cop foradat el pa, torra’l. Tot seguit, omple’l amb la barreja de bolets, bacó i ceba ben calenta. Fes els ous de guatlla a la paella, posa’ls al damunt i tanca-ho amb la rodona de pa de motlle.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Ous

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto