Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a bullir l’arròs en una cassola, amb força aigua, 20 min. Coleu-lo, refresqueu-lo i reserveu-lo.
  2. Talleu amb un ganivet la part verda del porro i, amb unes tisores escolars, talleu menuda la part blanca.
  3. Renteu el julivert, separeu les fulles dels troncs i talleu les fulles ben menudes. Peleu l’all i talleu-lo, també menut.
  4. Renteu bé els xampinyons. Amb molta cura, separeu els peus dels barrets i talleu els peus menuts.
  5. Amb l’ajuda d’un adult, en una paella amb un raig d’oli, poseu els peus dels xampinyons, la part blanca del porro, l’all i el julivert. Coeu-ho a foc mitjà, fins que quedi sofregit. Barregeu-hi l’arròs i salpebreu-ho.
  6. Poseu els barrets dels xampinyons en una safata per al forn i coeu-los, a 200 ºC, amb un raig d’oli i un pessic de sal.
  7. Demaneu a un adult que us ajudi a treure els xampinyons del forn i a farcir-los amb la barreja de porros, bolets i arròs, ben calenta.
  8. Trenqueu els ous de guatlla. Com és una mica complicat de fer, us podem ajudar d’unes tisores especials que van molt bé. Coeu-los 1 min a la paella amb un raig d’oli i poseu-los sobre els xampinyons.
  9. Escalfeu la salsa de tomàquet, poseu-la a la base del plat i, per sobre, col·loqueu els barrets de xampinyó farcits. 

El consell

En comptes de fer els xampinyons al forn, els podeu fer a una paella, a foc mitjà, pels dos costats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

28 mai

Sabadell Veggie Fest

Sabadell acull un festival pioner a Cataulunya, que busca donar a conèixer la gastronomia vegana i vegetariana...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto