Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Demanem a un adult que ens ajudi a bullir l’arròs en una cassola, amb força aigua, 20 minuts. El colem, el refresquem i el reservem.
  2. Tallem amb un ganivet la part verda del porro i, amb unes tisores escolars, tallem menuda la part blanca.
  3. Rentem el julivert, separem les fulles dels troncs i tallem les fulles ben menudes. Pelem l’all i el tallem, també menut.
  4. Rentem bé els xampinyons. Amb molta cura, separem els peus dels barrets i tallem els peus menuts.
  5. Amb l’ajuda d’un adult, en una paella amb un raig d’oli, posem els peus dels xampinyons, la part blanca del porro, l’all i el julivert. Ho coem a foc mitjà, fins que quedi sofregit. Hi barregem l’arròs i ho salpebrem.
  6. Posem els barrets dels xampinyons en una safata per al forn i els coem, a 200 ºC, amb un raig d’oli i un pessic de sal.
  7. Demanem a un adult que ens ajudi a treure els xampinyons del forn i a farcir-los amb la barreja de porros, bolets i arròs, ben calenta.
  8. Trenquem els ous de guatlla. Com és una mica complicat de fer, ens podem ajudar d’unes tisores especials que van molt bé. Els coem 1 minut a la paella amb un raig d’oli i els posem sobre els xampinyons.
  9. Escalfem la salsa de tomàquet, la posem a la base del plat i, per sobre, col·loquem els barrets de xampinyó farcits. 

El consell

En comptes de fer els xampinyons al forn, els podem fer a una paella, a foc mitjà, pels dos costats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 abr

Receptes de Quaresma de Sant Vicenç dels Horts

El Mercat de Pagès de Sant Vicenç dels Horts, que se celebra a la Plaça de Narcís Lunes, és...

22 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

22 abr

Jornades Gastronòmiques de Quaresma de Sant Vicenç dels Horts

Sant Vicenç dels Horts celebra la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques de Quaresma. La...

22 abr

Mercat Lliga't a la Terra

El dissabte 22 d’abril té lloc la vuitena fira ‘Lliga’t a la Terra’ al Centre Cívic...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto