Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a bullir l’arròs en una cassola, amb força aigua, 20 min. Coleu-lo, refresqueu-lo i reserveu-lo.
  2. Talleu amb un ganivet la part verda del porro i, amb unes tisores escolars, talleu menuda la part blanca.
  3. Renteu el julivert, separeu les fulles dels troncs i talleu les fulles ben menudes. Peleu l’all i talleu-lo, també menut.
  4. Renteu bé els xampinyons. Amb molta cura, separeu els peus dels barrets i talleu els peus menuts.
  5. Amb l’ajuda d’un adult, en una paella amb un raig d’oli, poseu els peus dels xampinyons, la part blanca del porro, l’all i el julivert. Coeu-ho a foc mitjà, fins que quedi sofregit. Barregeu-hi l’arròs i salpebreu-ho.
  6. Poseu els barrets dels xampinyons en una safata per al forn i coeu-los, a 200 ºC, amb un raig d’oli i un pessic de sal.
  7. Demaneu a un adult que us ajudi a treure els xampinyons del forn i a farcir-los amb la barreja de porros, bolets i arròs, ben calenta.
  8. Trenqueu els ous de guatlla. Com és una mica complicat de fer, us podem ajudar d’unes tisores especials que van molt bé. Coeu-los 1 min a la paella amb un raig d’oli i poseu-los sobre els xampinyons.
  9. Escalfeu la salsa de tomàquet, poseu-la a la base del plat i, per sobre, col·loqueu els barrets de xampinyó farcits. 

El consell

En comptes de fer els xampinyons al forn, els podeu fer a una paella, a foc mitjà, pels dos costats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto