Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu els plàtans amb el suc de llimona fins a obtenir un puré ben fi.
  2. Bateu els ous i el sucre amb les varetes elèctriques fins que quedin ben escumats.
  3. Incorporeu-hi la mantega i, després, els plàtans.
  4. Incorporeu-hi la farina tamisada amb l’impulsor i la sal.
  5. Incorporeu les perles de xocolata a la barreja anterior.
  6. Aboqueu-ho dins un motlle encamisat, repartiu els pinyons per sobre i coeu-ho a 175 ºC uns 35 min, comprovant-ne la cocció punxant-ho amb una agulla.
  7. Deixeu-lo refredar i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: