Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al massapà: barregeu el sucre amb l’ametlla. Afegiu-hi la nata i barregeu-ho fins a obtenir una massa uniforme. Reserveu-ho a la nevera unes hores.
  2. Per a la pasta cigarrette: barregeu la mantega fosa (però freda) amb el sucre i les clares d’ou. Incorporeu-hi la farina i deixeu-la reposar a la nevera uns 10 min.
  3. Sobre un paper de forn, estireu cullerades de la massa, de manera que quedi el més fina possible i de forma rectangular.
  4. Coeu-ho a 200 ºC uns 5 min, fins que les vores comencin a agafar color. Traieu-ho del forn i, ràpidament abans que es refredi, enrotlleu la massa en forma de caneló. Just al moment de servir-ho, farciu els canelons amb el massapà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: