Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Reserveu 25 g de mantega. Deixeu la mantega restant fora de la nevera.
  2. Foneu la xocolata al microones vigilant que no es cremi. Afegiu-hi la mantega pomada i barregeu-ho bé fins que quedi homogeni.
  3. A part, bateu els ous amb el sucre fins que blanquegin. Incorporeu-hi la xocolata i barregeu-ho.
  4. Incorporeu-hi la farina i les nous trossejades i barregeu-ho.
  5. Aboqueu-ho dins un motlle de silicona i coeu-ho al microones 3 min a màxima potència. Comproveu la cocció i coeu-ho 1 min més, si cal.
  6. Piqueu les ametlles garapinyades amb una picadora i barregeu-les amb la mantega reservada fosa.
  7. Pinteu les dues fulles de pasta fil·lo amb la barreja de mantega i col·loqueu-les una sobre l’altra en forma de creu. Doneu-los la volta de manera que la part untada quedi a la part de sota.
  8. Col·loqueu el pastís al mig i tapeu-lo amb la pasta fil·lo com si fos un farcell.
  9. Coeu-lo al forn uns 10 min a 200 ºC fins que sigui daurat. Desemmotlleu-lo i reserveu-lo.
  10. A part, tritureu la pinya amb el suc fins que quedi una salsa sense fils. Serviu el pastís tebi amb la sopa de pinya en una gerra a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: