Receptes de Nadal La Vanguardia

Avui he fet un pastís de préssec pim pam, dels que m’agraden a mi.

Aquest pastís es fa en un moment i el resultat és boníssim. Mentre es cou la pasta brisa, fas la crema pastissera; mentre es refreda, talles el préssec a grills; muntes el pastís i cap a la nevera! En 35 minuts tens unes postres bones i de quedar bé.

Preparació

  1. Estireu la pasta brisa sobre un motlle de pastís d’uns 28 cm i poseu-hi a dins uns quants cigrons secs per evitar que la massa s'infli. Coeu-la 25 min al forn a 180 ºC.
  2. Per a la crema pastissera: barregeu els 4 rovells d’ou amb la Maizena i una mica de llet. Poseu la resta de llet i el sucre en un cassó al foc i quan arrenqui a bullir aboqueu-hi la barreja dels rovells. Remeneu-ho bé amb un batedor fins que torni a arrencar el bull i s’espesseixi. Aboqueu la crema sobre la base de pasta brisa.
  3. Talleu el préssec a grills i col·loqueu-los en cercles sobre la crema. Repartiu la melmelada per sobre i deixeu-ho una estona a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto