Què cuinar La Vanguardia

Dijous passat vam anar a la classe de cuina amb la Mireia Carbó al Club Social Caprabo. Una de les receptes que vam aprendre va ser aquesta genial deconstrucció del clàssic New York Cheescake.

Ja des d’un bon principi la Mireia va confessar que les males llengües diuen que aquesta recepta és la millor creació de postres que ha fet mai. Quan algú té un historial de bones receptes com el de la Mireia, fer una afirmació així és complicat… Tot i així, gairebé he de donar la raó a les males llengües… I és que aquesta recepta ho té tot: genialitat i simplicitat, dues qualitats ben difícils de compaginar en una mateixa creació. El simple bonissíssim que tant agrada a la Mireia no faria justícia a aquestes postres tan sensacionals!

Preparació

  1. Remulleu la gelatina en aigua freda. Escalfeu l’aigua i dissoleu-hi la gelatina escorreguda.
  2. Tritureu amb el turmix els formatges, l’aigua amb la gelatina, el suc de llimona i el sucre. Reserveu-ho a la nevera.
  3. Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega fosa i el sucre.
  4. Esteneu la massa plana sobre un paper de forn i coeu-ho al forn 5 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar.
  5. Talleu les maduixes a daus i barregeu-ho amb el cruixent de galeta. Repartiu-ho dins les copes de servir. Poseu el formatge líquid dins d’una gerra de presentació i, ja a taula, aboqueu-ho dins la copa de cada comensal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto