Què cuinar La Vanguardia

Dissabte vam celebrar un aniversari ben especial, els 40 anys del Guillem. Vam organitzar-li una petita festa sorpresa i per bufar les espelmes vaig preparar aquest pastís tan refrescant.

La revetlla de Sant Joan és una festa molt important a casa nostra, ja que en tres dies celebrem dos sants i un aniversari; entre els pastissos i les coques, ens "posem les botes", he he he… Aquest any, a més, la xifra rodona de 40 anys es mereixia una festa encara més sonada!

A casa els pastissos que agraden més són els lleugers, de textura de mousse i amb gustos àcids i refrescants. Amb la calor que va fer dissabte, servit amb una quenelle de gelat va resultar una delícia amb repetició obligada!

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix les fruites i el sucre.
  2. Escalfeu el suc i dissoleu-hi la gelatina fins que es fongui. Barregeu-la amb la fruita i deixeu-ho refredar fins a temperatura ambient.
  3. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la mescla anterior. Aboqueu la barreja dins un motlle de silicona i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Desemmotlleu el pastís i serviu-lo acompanyat d’una bola de gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto