Què cuinar La Vanguardia

Dissabte vam celebrar un aniversari ben especial, els 40 anys del Guillem. Vam organitzar-li una petita festa sorpresa i per bufar les espelmes vaig preparar aquest pastís tan refrescant.

La revetlla de Sant Joan és una festa molt important a casa nostra, ja que en tres dies celebrem dos sants i un aniversari; entre els pastissos i les coques, ens "posem les botes", he he he… Aquest any, a més, la xifra rodona de 40 anys es mereixia una festa encara més sonada!

A casa els pastissos que agraden més són els lleugers, de textura de mousse i amb gustos àcids i refrescants. Amb la calor que va fer dissabte, servit amb una quenelle de gelat va resultar una delícia amb repetició obligada!

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix les fruites i el sucre.
  2. Escalfeu el suc i dissoleu-hi la gelatina fins que es fongui. Barregeu-la amb la fruita i deixeu-ho refredar fins a temperatura ambient.
  3. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la mescla anterior. Aboqueu la barreja dins un motlle de silicona i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Desemmotlleu el pastís i serviu-lo acompanyat d’una bola de gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

28 mai

Sabadell Veggie Fest

Sabadell acull un festival pioner a Cataulunya, que busca donar a conèixer la gastronomia vegana i vegetariana...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto