Què cuinar La Vanguardia

Dissabte vam celebrar un aniversari ben especial, els 40 anys del Guillem. Vam organitzar-li una petita festa sorpresa i per bufar les espelmes vaig preparar aquest pastís tan refrescant.

La revetlla de Sant Joan és una festa molt important a casa nostra, ja que en tres dies celebrem dos sants i un aniversari; entre els pastissos i les coques, ens "posem les botes", he he he… Aquest any, a més, la xifra rodona de 40 anys es mereixia una festa encara més sonada!

A casa els pastissos que agraden més són els lleugers, de textura de mousse i amb gustos àcids i refrescants. Amb la calor que va fer dissabte, servit amb una quenelle de gelat va resultar una delícia amb repetició obligada!

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix les fruites i el sucre.
  2. Escalfeu el suc i dissoleu-hi la gelatina fins que es fongui. Barregeu-la amb la fruita i deixeu-ho refredar fins a temperatura ambient.
  3. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la mescla anterior. Aboqueu la barreja dins un motlle de silicona i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Desemmotlleu el pastís i serviu-lo acompanyat d’una bola de gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto