Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable i emborratxeu-lo amb una mica de batut de xocolata.
  2. Escalfeu la Nutella en un cassó al bany maria. Escalfeu el batut de xocolata al microones i dissoleu-hi la gelatina rehidratada en aigua freda. Barregeu la gelatina amb la Nutella i deixeu-ho refredar una mica.
  3. Semimunteu la nata i barregeu-la amb compte amb la preparació anterior, vigilant que no s’abaixi. Afegiu-hi les clares muntades a punt de neu, també vigilant que no s’abaixin.
  4. Aboqueu-ho sobre la base de pa de pessic i deixeu-ho quallar a la nevera.
  5. Per a la cobertura: escalfeu la nata i la glucosa al microones (gairebé fins a bullir). Barregeu-ho bé i afegiu-hi la xocolata trossejada remenant-ho fins que es fongui i quedi una crema sense grumolls. Deixeu-la refredar una mica i aboqueu-la sobre la mousse.
  6. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli, decoreu-ho amb el crocant d’ametlla i serviu-ho ben fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: