Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: l’he fet amb la recepta de la Mona, però amb menys quantitat (la tercera part). L’he fet en el mateix motlle que utilitzo després i l’he tallat pel mig en dues capes.
  2. Per a les creps: les he fet amb aquesta recepta, amb les mateixes quantitats (amb 6 o 7 creps n’hi ha prou).
  3. Per a la mousse de poma: he canviat el calvados per licor de poma i hi he posat 100 g de sucre (la recepta original no en porta).
  4. Per a la capa de poma caramel·litzada: l’he fet amb el doble de quantitat.
  5. L’almívar l’he fet al microones, però només 5 min, i en lloc de rom també hi he posat licor de poma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: