Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en un plat fondo els rovells d’ou i el sucre. Remeneu-ho amb una cullera de fusta. Tireu-hi la farina, el sobre de llevat, el iogurt, la ratlladura de llimona i les clares a punt de neu. Deixeu-ho reposar una estona tapat amb un drap de cuina.
  2. Peleu les pomes i talleu-les a tires llargues i primes en forma de mitja lluna. Ruixeu-les amb suc de llimona. Poseu la pasta en un motlle que sigui fondo de la manera següent: capa de pasta, grapat de poma. Acabeu-ho amb pasta i, per sobre, poseu-hi un polsim de sucre i una mica de margarina.
  3. El forn, tingueu-lo molt calent, a 180 ºC, i aneu abaixant la temperatura cada 15 min. El temps de cocció és 1 h, aproximadament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

27 jun

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

27 jun

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto