Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per a la massa brisa: fregueu la farina i la mantega amb les mans fins que la mantega desaparegui i la massa tingui una textura semblant a la sorra.
  2. Afegiu-hi el sucre i l’ou batut. Pasteu-ho fins aconseguir una massa homogènia.
  3. Estireu la massa sobre una superfície enfarinada.
  4. Unteu i enfarineu un motlle i ompliu la base amb la massa.
  5. En un bol, barregeu la mantega pomada amb el sucre de llustre i els ous. Afegiu-hi la farina i l’ametlla en pols.
  6. Ompliu la massa brisa amb aquesta barreja, poseu-hi els préssecs en almívar tallats bonics per sobre i l’ametlla filetejada.
  7. Demaneu ajuda a un adult per posar el pastís al forn, a 180 ºC, durant 30 min.

El consell

Si ho preferiu, podeu preparar aquest pastís amb pinya en almívar. Per fer-ho més fàcil, podeu fer servir pasta brisa comprada feta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto