Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Peleu les pastanagues i talleu-les a bastons. Renteu i trenqueu el bròquil a bocinets. Renteu i talleu les mongetes tendres a bastonets.
  2. Demaneu ajuda a un adult per bullir les pastanagues, el bròquil i les mongetes tendres, només 3 min. Coleu-ho i refresqueu-ho immediatament, amb aigua i gel. D’aquesta manera, quedaran grenyals i amb un color ben viu.
  3. Engreixeu un motlle de plum-cake amb mantega.
  4. Bateu els ous amb la nata líquida. Salpebreu-ho i afegiu-hi una culleradeta d’orenga. Barregeu-ho bé amb la salsa de tomàquet.
  5. Barregeu les verdures amb la salsa i aboqueu-ho al motlle.
  6. Tapeu el motlle amb paper d’alumini i poseu-lo en una safata de forn amb dos dits d’aigua. Coeu-ho al forn, a 160 ºC, 1 h 30 min.
  7. Quan es refredi, desemmotlleu el pastís amb molta cura. Us el podeu menjar com més ens agradi, fred o tebi. 

El consell

Si us voleu estalviar temps, podeu fer les verdures al microones. Només les heu de tallar ben petites i posar-les 2 min a potència màxima en un recipient tapat amb un parell de cullerades d’aigua. El pastís també es pot coure al microones. En 8-10 min el tindreu a punt. Això sí, no hi poseu el paper d’alumini!

Aquest pastís és genial per dur de picnic un dia que anem d’excursió.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto