Menús La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Peleu les pastanagues i talleu-les a bastons. Renteu i trenqueu el bròquil a bocinets. Renteu i talleu les mongetes tendres a bastonets.
  2. Demaneu ajuda a un adult per bullir les pastanagues, el bròquil i les mongetes tendres, només 3 min. Coleu-ho i refresqueu-ho immediatament, amb aigua i gel. D’aquesta manera, quedaran grenyals i amb un color ben viu.
  3. Engreixeu un motlle de plum-cake amb mantega.
  4. Bateu els ous amb la nata líquida. Salpebreu-ho i afegiu-hi una culleradeta d’orenga. Barregeu-ho bé amb la salsa de tomàquet.
  5. Barregeu les verdures amb la salsa i aboqueu-ho al motlle.
  6. Tapeu el motlle amb paper d’alumini i poseu-lo en una safata de forn amb dos dits d’aigua. Coeu-ho al forn, a 160 ºC, 1 h 30 min.
  7. Quan es refredi, desemmotlleu el pastís amb molta cura. Us el podeu menjar com més ens agradi, fred o tebi. 

El consell

Si us voleu estalviar temps, podeu fer les verdures al microones. Només les heu de tallar ben petites i posar-les 2 min a potència màxima en un recipient tapat amb un parell de cullerades d’aigua. El pastís també es pot coure al microones. En 8-10 min el tindreu a punt. Això sí, no hi poseu el paper d’alumini!

Aquest pastís és genial per dur de picnic un dia que anem d’excursió.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

17 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto