Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Peleu les pastanagues i talleu-les a bastons. Renteu i trenqueu el bròquil a bocinets. Renteu i talleu les mongetes tendres a bastonets.
  2. Demaneu ajuda a un adult per bullir les pastanagues, el bròquil i les mongetes tendres, només 3 min. Coleu-ho i refresqueu-ho immediatament, amb aigua i gel. D’aquesta manera, quedaran grenyals i amb un color ben viu.
  3. Engreixeu un motlle de plum-cake amb mantega.
  4. Bateu els ous amb la nata líquida. Salpebreu-ho i afegiu-hi una culleradeta d’orenga. Barregeu-ho bé amb la salsa de tomàquet.
  5. Barregeu les verdures amb la salsa i aboqueu-ho al motlle.
  6. Tapeu el motlle amb paper d’alumini i poseu-lo en una safata de forn amb dos dits d’aigua. Coeu-ho al forn, a 160 ºC, 1 h 30 min.
  7. Quan es refredi, desemmotlleu el pastís amb molta cura. Us el podeu menjar com més ens agradi, fred o tebi. 

El consell

Si us voleu estalviar temps, podeu fer les verdures al microones. Només les heu de tallar ben petites i posar-les 2 min a potència màxima en un recipient tapat amb un parell de cullerades d’aigua. El pastís també es pot coure al microones. En 8-10 min el tindreu a punt. Això sí, no hi poseu el paper d’alumini!

Aquest pastís és genial per dur de picnic un dia que anem d’excursió.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 set

'El Masnou, terra de mar' amb tast de vins

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

24 set

Festes de la sega de l'arròs de les Terres de l'Ebre

Els municipis de la zona del delta de l’Ebre reten homenatge a la tradició pagesa del territori. Com...

22-24 set

37a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Amb més de 30 anys d’història, la Fira de Calella i l’Alt Maresme s’ha convertit en...

24-25 set

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto