Preparació
- Per a la base i la cobertura: en un robot de cuina, tritureu els anacards i les avellanes una mica gruixudes. Afegiu-hi els dàtils trossejats amb el suc de llimona, l’atzavara i la sal. Torneu-ho a triturar fins a obtenir una massa homogènia.
- En un motlle desmuntable, col·loqueu a la base una làmina de film de cuina; formeu la galeta de la base amb la massa. Desmunteu-ho, emboliqueu la massa i congeleu-la. Repetiu el mateix procediment per a la galeta de la cobertura.
- Per al farciment del pastís: remulleu els anacards durant 8 h.
- Peleu el mango i traieu-li el pinyol.
- Escorreu els anacards. Tritureu-los fins a aconseguir una massa. Afegiu-hi el mango, l’atzavara, el suc de llimona, la sal i torneu-ho a triturar fins a aconseguir una crema espessa.
MUNTATGE
- En un motlle per a pastissos desmuntable, col·loqueu una làmina de film de cuina, després una galeta i, tot seguit, la crema espessa. Congeleu-ho un mínim d’1 h.
- Quan la crema estigui quallada, col·loqueu l’altra galeta i torneu-ho al congelador.
- Traieu-ho 30 min abans de servir-ho per facilitar el tall.