Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Cobriu un motlle desemmotllable amb la pasta brisa i coeu-la a 180 ºC durant 20 min (va molt bé posar cigrons a dins per evitar que s’infli la base). Deixeu-ho refredar i ompliu-ho amb l'almívar de llet.
  2. Escalfeu la nata fins a punt de bullir i aboqueu-la sobre la xocolata trossejada. Remeneu-ho bé fins que es fongui tota la xocolata i quedi homogeni.
  3. Deixeu-ho refredar una mica i aboqueu-ho sobre l'almívar de llet. Reserveu-ho a la nevera (millor d’un dia per l’altre) per tal que se solidifiqui la cobertura.
  4. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho fresc de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: