Els plats

Els 22 plats que opten a plat favorit dels catalans estan associats a una de les 22 indicacions geogràfiques protegides (IGP) i denominacions d'origen protegides (DOP) que hi ha a Catalunya. Cadascun ha estat cuinat per un restaurant escollit per una comissió d'experts, amb l'assessorament de la Federació Catalana de DOP i IGP.​​

REVISTA CUINA

Cuina207

AQUEST OCTUBRE

  • Parmigiano reggiano: el formatge italià que més ens enamora
  • Izakayes. Tres tavernes japoneses de Barcelona

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 24.400 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat

REVISTA CUINA

Cuina207

AQUEST OCTUBRE

  • Parmigiano reggiano: el formatge italià que més ens enamora
  • Izakayes. Tres tavernes japoneses de Barcelona

14 NÚMEROS PER NOMÉS

29,90 €

NÚMEROS ENDARRERITS

EN VOLS MÉS?

Inscriu-te al Newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra gran família. Ja som 24.400 subscriptors.

En donar-te d‘alta el teu correu acceptes la política de privacitat