Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Sandwich Club Barcelona

Entrepans de proximitat

Edu Catalán i Guille Cruz

Edu Catalán i Guille Cruz

El 2022 es va posar en marxa aquest local d'entrepans artesà on Edu Catalán i Guille Cruz aposten per la proximitat i els preus assequibles. I la rebuda per part del públic demostra que l'aposta va ser totalment encertada. Cada dia, els clients omplen el local per menjar-hi algun dels sandvitxos i entrepans que ofereix: el de pastrami, el de steak tartar i el de pulled pork són impressionants, però tampoc queden enrere el de mandonguilles, el de calamars o el de gall dindi, per esmentar-ne alguns. Tot plegat, ben acompanyat amb patates o nuggets de pollastre i, si us ve de gust alguna cosa una mica més contundent, tampoc no hi falten les propostes de brunch.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto