Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Porky's Uptown Barcelona

De carn i peix

Héctor Montoya

Héctor Montoya

En aquest local de Sant Gervasi podeu menjar-hi biquinis i smash burgers, però si voleu tastar l’especialitat de la casa, decanteu-vos pels Fine Porky’s, la seva versió dels entrepans de carn, o, si sou més de peix, pels entrepans La Raspa, que prenen el nom de la vermuteria que hi ha darrere d’aquest projecte i la garantia de les peixateries Olivé, amb qui comparteix propietaris. Tot plegat, amb l’expertesa d’Héctor Montoya, que sorprèn amb rolls de steak tartar amb foie, entrepans de peu de porc amb bolets de temporada, o de galtes amb pebrot, o bé un deliciós entrepà de gambes de Palamós.

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto