Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Bodega Montferry

L'entrepà del dia

Marc Miñarro

Marc Miñarro

Els entrepans són a l’ADN d’aquest local del barri de Sants de Barcelona. Tant, que Marc Miñarro en crea un de diferent gairebé cada dia des del 2013. Perquè, tot i que pugui tenir diverses idees al cap, la proposta del dia dependrà dels ingredients que tingui disponibles i del que li ofereixin els proveïdors. Amb tot, ell és geòleg, però s’ha convertit en un autèntic mestre dels entrepans, amb una clientela fidel que espera cada matí delícies com l’entrepà de calçots escalivats amb albergínia confitada i salsa de calçots, o el de sobrassada amb canonges, o d’altres fets amb embotits de primera categoria, que se sumen als fixos de la carta.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto