Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Walló

Elevant els paninis

Francesco Calculli

Francesco Calculli

El lema de la casa, make panini great again, és una declaració de principis que Francesco Calculli porta fins a les últimes conseqüències. Darrere les càmeres de Walló trobem un grup de socis italians que reivindiquen el poder dels paninis més enllà del mainstream, amb combinacions de gustos molt agosarades i preparacions sorprenents. N’és un exemple il·lustratiu l’entrepà Cotto e Crudo, amb filet en dues textures (cru i fet). O el de milanesa de tonyina, un dels invents més bojos de la casa. O el Lolo, amb focaccia, porchetta, scamorza i albergínia. Ells es fan el pa de focaccia, i es nota. Perquè la clau de Walló és tractar cada entrepà com un plat elaborat i sotmetre tots els ingredients als controls de qualitat més estrictes. Per cert, també tenen acompanyaments molt correctes –bones braves– i algun còctel amb esperit italià per fer venir la gana. Felicità pura entre pans. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: