Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Sagàs

El precursor a Barcelona

Iñaki López

Iñaki López

Sagàs, Berguedà. Aquest poble de mitja muntanya proveeix el restaurant Sagàs de Barcelona amb el producte espectacular que omple la carta dissenyada per Iñaki López de Viñaspre. Parlem d’embotit, carn, verdures i hortalisses que arriben als frigorífics de la casa sense intermediaris. Sagàs va ser un dels primers restaurants de Barcelona que va convertir l’entrepà d’autor en l’eix de la seva proposta. I encara avui n’és referència. La xapata Sagàs és un dels hits: porta cansalada, figues, formatge, olivada i vinagreta de carquinyolis. Els entrepans amb embotit són obligatoris, però també n’hi ha d’internacionals, com el de llamàntol, el bun de porc o la deliciosa cheeseburger picant. Per la meva banda, només puc dir que pocs plaers es poden comparar a assaborir una canya i un Cubanito –un dels millors entrepans de la casa– a la magnífica terrassa que té el restaurant al barri del Born. Porteu el rètol de “No molesteu”.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: