Menús La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la pasta brisa i poseu-la al motlle, amb paper de forn a sota, perquè no s’enganxi. Poseu-hi un altre tros de paper de forn al damunt i un pes a sobre de cada motlle, perquè en cuinar-ho no s’aixequi (arròs sec, llenties…).
  2. Escalfeu el forn a 180 ºC i coeu-hi la massa durant uns 12-16 min, fins que quedi daurada.
  3. Talleu les maduixes a quadradets, reservant-ne quatre per a la presentació.
  4. Reserveu unes fulles de menta i piqueu-ne la resta.
  5. Bateu bé el mascarpone amb la polpa de la vainilla i la mel. Incorporeu-hi la menta i les maduixes picades, remenant-ho suaument amb una cullera.
  6. Ompliu les quiches amb aquesta preparació i reserveu-les a la nevera fins a l'hora de servir-les.
  7. En el moment de servir-les, afegiu-hi llavors de carbassa, unes fulles de menta i unes làmines de maduixa.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

17 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto