Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la pasta brisa i poseu-la al motlle, amb paper de forn a sota, perquè no s’enganxi. Poseu-hi un altre tros de paper de forn al damunt i un pes a sobre de cada motlle, perquè en cuinar-ho no s’aixequi (arròs sec, llenties…).
  2. Escalfeu el forn a 180 ºC i coeu-hi la massa durant uns 12-16 min, fins que quedi daurada.
  3. Talleu les maduixes a quadradets, reservant-ne quatre per a la presentació.
  4. Reserveu unes fulles de menta i piqueu-ne la resta.
  5. Bateu bé el mascarpone amb la polpa de la vainilla i la mel. Incorporeu-hi la menta i les maduixes picades, remenant-ho suaument amb una cullera.
  6. Ompliu les quiches amb aquesta preparació i reserveu-les a la nevera fins a l'hora de servir-les.
  7. En el moment de servir-les, afegiu-hi llavors de carbassa, unes fulles de menta i unes làmines de maduixa.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: