Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Rebosteria compromesa d'A Taula

galetes

galetes FOTO Shutterstock

En aquest taller podeu aprendre a preparar postres i pastissos mentre reflexioneu sobre sostenibilitat, tradició i salut, i sobre l’ús d’ingredients locals i exòtics en la pastisseria, com el sucre i el cacau i les seves alternatives locals. Les receptes serveixen per explicar l’origen i el valor social del producte, més enllà del valor gastronòmic, i es fan servir ingredients cooperatius, ecològics i de temporada. A més, en el taller, organitzat per Judit Manuel, de 18.30 a 21.30 h, es tindran en compte tot tipus de dietes, oferint receptes veganes, sense gluten i sense sucre.

PREU
14,92 + suplement per a ingredients 5 €

MÉS INFORMACIÓ

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: