Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu al got de la batedora les ametlles, la molla de pa, el gra d'all, la sal i la meitat de l'aigua. Tritureu-ho fins a obtenir una crema fina.
  2. Afegiu-hi l'oli a poc a poc, a través de la boca de la tapa de la batedora, mentre ho seguiu batent. D'aquesta manera l'oli quedarà emulsionat. Incorporeu-hi el vinagre i la resta de l'aigua, vigilant el punt d'espessor que vulgueu.
  3. Rectifiqueu-ho de sal i vinagre, si cal.
  4. Guardeu-ho a la nevera 3 h abans de consumir-lo. El repòs farà que tots els sabors s'assentin i quedarà molt millor.
  5. Podeu servir l'ajoblanco acompanyat de raïm, meló o, fins i tot, una mica de pernil ibèric picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto