Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i trossegeu l’enciam romà a la juliana.
  2. En una paella amb oli, fregiu els daus de pa fins que estiguin daurats. Reserveu-los en paper absorbent.
  3. Per a la salsa: poseu tots els ingredients menys l’oli a la batedora i tritureu-los a velocitat màxima 3 min. Aneu afegint-hi l’oli en forma de fil fins que s’hi barregi completament i ens quedi com una maionesa. Reserveu la salsa a la nevera.
  4. Poseu els pits de pollastre, salpebrats, en una planxa i coeu-los 2 min per cada costat. Enforneu-los 15 min. Deixeu-los refredar i talleu-los a tires curtes.
  5. Mescleu l’enciam trossejat amb els tomàquets, el parmesà i la meitat de la salsa i mescleu-ho bé. Incorporeu-hi els crostons de pa torrats i, immediatament, el pollastre i la resta de salsa.
  6. Emplateu l’amanida en bols individuals i serviu-la freda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: