Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les favetes: poseu l’aigua a bullir amb una branca de menta fresca i una culleradeta de sal.
  2. Quan bulli, afegiu-hi les favetes, fins que estiguin grenyals (al dente), i refredeu-les amb aigua i gel.
  3. Per a l'espagueti de mojito: en un cassó, poseu a escalfar dues boles de sorbet de mojito. Quan sigui calent, afegiu-hi l’agar-agar i barregeu-ho.
  4. Amb una xeringa, ompliu un tub de silicona d’1 m de llarg amb el sorbet, encara calent.
  5. Poseu el tub amb el sorbet en un recipient fred i deixeu-lo refredar 15 min.
  6. Un cop fred, premeu la xeringa per obtenir un espagueti de mojito.
  7. Per a la gelatina de tallarina de menta: poseu a escalfar el sorbet de menta i afegiu-hi les 2 fulles de gelatina, prèviament hidratades en aigua freda.
  8.  En una safata plana, estireu la gelatina i deixeu-la refredar unes 3 h, a la nevera.
  9. Talleu-la amb un ganivet, a làmines molt fines, per obtenir la tallarina.
  10. Per a la salsa de iogurt: barregeu el iogurt grec amb el suc de mitja llimona, una mica de pela de llimona ratllada, la menta, la mostassa en gra, sal i oli.
  11. Al fons del plat, formeu un cercle amb la salsa de iogurt, i a sobre poseu-hi les favetes, escorregudes i amanides amb oli.
  12. Talleu una part de la poma a dauets i col·loqueu-los a sobre de les favetes.
  13. Talleu el pernil en juliana molt fina i escampeu-lo sobre les favetes i la poma.
  14. Poseu una bola de sorbet de mojito en un costat del plat.
  15. Col·loqueu l’espagueti de mojito i la tallarina de menta de manera delicada, i els brots d’enciam i sal de Maldon.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: