Preparació
- Netegeu l'escarola amb aigua abundant. Escorreu-la i trenqueu les fulles amb els dits.
- Peleu la remolatxa i talleu-la a tires fines.
- Per a l'oli d'alfàbrega i festucs, passeu aigua per les fulles d'alfàbrega i eixugue-les amb paper de cuina. Poseu-les en un pot alt i estret juntament amb l'oli, els festucs i un polsim de sal. Tritureu-ho bé.
- Renteu els tomàquets i talleu-los longitudinalment en 5 rodanxes. Traieu la pell del formatge i talleu-ne 16 llesques primes.
- Munteu un milfulls de tomàquet i formatge, acabant la part superior amb tomàquet. Cada làmina de tomàquet cal amanir-la amb oli d'alfàbrega i festucs.
- Poseu el milfulls al plat amb una pila d'escarola i la remolatxa al damunt. Amaniu-ho amb una cullerada més d'oli d'alfàbrega.