Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Amb els dits, traieu les escatetes de les sardines. Filetegeu-les, procurant que no hi quedin espines. Passeu-les per l’aixeta, amb aigua freda. Saleu-les i cobriu-les amb el vinagre d’arròs, 20 min.
  2. Traieu-ne el vinagre i renteu les sardines sota l’aixeta, amb aigua freda. Col·loqueules en un recipient amb tapa i cobriu-les amb oli d’oliva fins a l’hora de servir-les. Aguantaran una setmana a la nevera, cobertes d’oli.
  3. Obriu els alvocats, traieu-ne el pinyol i la pela i poseu-los en un recipient, amb el suc de llima, sal i pebre. Aixafeu-los amb una forquilla fins a obtenir una pasta. Afegiu-hi l’escalunya, molt picada, i barregeu-ho bé.
  4. Disposeu una base de crema d’alvocat i els filets de sardina a sobre, tallats en dos. Acabeu-ho amb maduixes i pètals de violeta, unes escates de sal marina i oli d’oliva verge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto