Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Enfarineu els trossos de bacallà i fregiu-los en una paella amb oli.
  2. Poseu l'oli de fregir el peix en una cassola i prepareu un sofregit amb la ceba i el tomàquet triturat. Fregiu-ho lleugerament. Afegiu-hi el julivert i, tot seguit, el vi. Feu-ho coure 5 min.
  3. Aboqueu-hi un got d'aigua i afegiu-hi el bacallà i la salsa romesco. Rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure 10 min més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: