Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Piqueu bé la ceba i l’all. Incorporeu-los en una cassola calenta amb l’oli i coeu-ho a foc suau 7-10 min.
  2. Netegeu els musclos sota l’aixeta amb aigua freda. Retireu les barbes i les parts adherides a la closca.
  3. Incorporeu a la cassola una mica de llorer i les nous picades. Coeu-ho 2 min i incorporeu-hi el vi blanc i la meitat del julivert. Remeneu-ho bé, apugeu el foc i deixeu-ho coure 5 min.
  4. Incorporeu-hi els musclos i doneu-hi un parell de voltes perquè es barregi bé.
  5. Tapeu-ho i espereu fins que els musclos s’obrin bé, remenant de tant en tant el conjunt perquè la cocció sigui ben uniforme.
  6. Afegiu-hi una mica de julivert picat. Poseu rodanxes de llimona a cada bol.

CONSELL

També podeu fer els musclos al vapor, de manera que evitareu tot tipus de greix i en conservareu les propietats. Acabeu-ho amb julivert picat o l’herba que més us vingui de gust per refrescar una mica el plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

28 abr

I Mercats Paral·lels

El Parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec acull la primera edició dels Mercats Paral·lels, fruit de...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto