Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al babà: desfeu el llevat amb una mica de llet tèbia. Barregeu la farina, la resta de llet i el sucre. Pasteu-ho fins que aconseguiu una massa compacta. Incorporeu-hi els ous, el llevat i la mantega a daus, per aconseguir elasticitat. Pasteu-ho fins que sigui uniforme. 
  2. Feu boles amb la massa de 50 g, aproximadament, i disposeu-les dins de motlles cilíndrics d'uns 5 cm de diàmetre per 4 de fondària. Deixeu-ho reposar tota la nit a la nevera, tapat amb un drap humit, i l'endemà feu-ho coure al forn 18 min a 170 ºC. Reserveu-ho. 
  3. Per al cremós de mascarpone: barregeu els ous amb el sucre i poseu-ho en un bany maria sense deixar-ho de batre, perquè quedi ben escumós. Quan comenci a quallar, incorporeu-hi l'aigua i el mascarpone. Barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar a la nevera. Talleu el babà pel mig i poseu-hi un xic de mascarpone i cacau en pols. 
  4. Muntatge: feu una línia de cremós i col·loqueu-hi el babà i el gelat a sobre. Nota: per facilitar el procés, podeu comprar un pa de pessic ja fet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto