Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Per a la brandada: En un cassó poseu l'oli i el bacallà i escalfeu-ho 12 min. A continuació, treieu-lo i coleu l’oli. Poseu el bacallà en un bol i amb el túrmix, tritureu-lo ben fi. Afegiu-hi l'oli que heu reservat fins que en dobleu la quantitat. Deixeu-la reposar. Salsa de pebrot: Escaliveu els pebrots 35 min a 180 ºC. A continuació peleu-los i traieu-ne les llavors. Un cop nets, col·loqueu-los en un pot juntament amb l'aigua (30 ml). Tritureu-ho tot plegat amb el túrmix fins a obtenir-ne un puré. Allioli de mel: En un pot poseu la mel, l’aigua (30 ml), els alls i la sal. Tritureu-ho fins que n’obtingueu un puré. Pa de blat de moro: Talleu les puntes del pa i feu-ne dues parts iguals. Congeleu-lo. Després, talleu-lo a llesques fines i torreu-les. Muntatge: Dibuixeu una ziga-zaga al plat amb la salsa de pebrot vermell. A les puntes del plat dibuixeu un punt amb el pebrot verd i, al damunt, un punt d’allioli de mel. Al mig feu dues quenelles de brandada, i a sobre una llesca de pa de blat de moro. Repetiu l’operació.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto