Receptes de Nadal La Vanguardia

Aquesta és la recepta publicada al CUINA, un deliciós i senzill pastís de xocolata blanca farcit de fruita vermella.

Divendres passat va venir a casa la meva fillola Olga, amb qui ja hem fet moltes coses a la cuina. Aprofitant que tenia aquesta ajudant tan bona, vam fer la recepta d'El petit xef, la secció que cada mes dedica la revista CUINA a una recepta infantil que elabora el xef Pep Nogué.

Aquest brownie és molt senzill i ràpid de fer, vistós i molt bo. Com que no porta gens de sucre, queda poc dolç (pel meu gust, li afegiria una cullerada de sucre) i el contrast àcid de les maduixes dona una frescor deliciosa al pastís. Què més necessiteu per provar-lo?

Preparació

  1. Renteu els maduixots i traieu-ne el peduncle.
  2. Barregeu el rovell d'ou amb la cobertura blanca fosa.
  3. Munteu la mantega amb unes varetes elèctriques fins que quedi blanquinosa i esponjosa.
  4. A part, munteu la clara al punt de neu.
  5. Mescleu el rovell amb la xocolata i afegiu-hi la mantega delicadament.
  6. Incorporeu-hi en dues vegades la clara muntada. Al final, incorporeu-hi la farina i mescleu-ho delicadament.
  7. Poseu en un motlle prèviament encamisat un fons d'un centímetre de crema. Distribuïu els maduixots per tota la plàtera i torneu-hi a posar una altra capa de brownie.
  8. Coeu-ho 20 min a 180 ºC. Una vegada cuit, traieu el brownie del motlle, poseu-lo en una safata i serviu-lo tebi o fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto