Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Coeu les carxofes a la brasa.
  2. Peleu-les i deixeu-ne el cor nu de peles.
  3. Talleu-les en quatre o sis talls, segons la mida.
  4. Poseu la cervesa en un bol i afegiu-hi la farina i el llevat. Barregeu-ho.
  5. Quan tingueu la massa, afegiu-hi l’ou i remeneu-ho. Afegiu-hi sal, julivert picat i les carxofes tallades.
  6. En una cassola per fregir, escalfeu l’oli suaument i aneu-hi fregint cullerades de massa amb carxofa lentament. Deixeu que s’infli i retireu-ho.
  7. Torneu-ho a fregir a foc fort per daurar-ho.

Una recepta del restaurant Marimorena

Ronda Sant Ramon, 145. 08830. Sant Boi de Llobregat. 93 630 66 06

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto