Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Coeu les carxofes a la brasa.
  2. Peleu-les i deixeu-ne el cor nu de peles.
  3. Talleu-les en quatre o sis talls, segons la mida.
  4. Poseu la cervesa en un bol i afegiu-hi la farina i el llevat. Barregeu-ho.
  5. Quan tingueu la massa, afegiu-hi l’ou i remeneu-ho. Afegiu-hi sal, julivert picat i les carxofes tallades.
  6. En una cassola per fregir, escalfeu l’oli suaument i aneu-hi fregint cullerades de massa amb carxofa lentament. Deixeu que s’infli i retireu-ho.
  7. Torneu-ho a fregir a foc fort per daurar-ho.

Una recepta del restaurant Marimorena

Ronda Sant Ramon, 145. 08830. Sant Boi de Llobregat. 93 630 66 06

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 abr

Cicle de Sopars 'El Mar va a la Muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto