Què cuinar La Vanguardia

Dijous passat va començar la nova temporada de cursos a l’Aula del Mercat de Manlleu, i vaig fer el meu primer taller. Com que és plena tardor, la temàtica del curs va girar al voltant de Postres de Tardor: castanyes, moniatos, carbasses i pomes van ser els protagonistes de les receptes. Una de les receptes que hi vaig fer van ser aquests boníssims bunyols de poma.

Els que em coneixeu sabeu que no sóc gens de fregits. Ni m’agrada menjar fregits, ni m’agrada cuinar-ne. Però amb aquests bunyols de poma val la pena fer una excepció, perquè queden lleugers i boníssims. El truc consisteix a tallar ben gruixuda la poma; així, en boca notes més la fruita que el fregit. I, per als nens, només cal que els digueu que són dònuts casolans, ja veureu com se’ls mengen de dos en dos!

Preparació

  1. Tritureu tots els ingredients menys les pomes i l'oli. Deixeu-ho reposar 30 min a la nevera.
  2. Talleu les pomes a rodanxes gruixudes (4 per poma) i traieu-ne el cor. Amb l’ajut d’un tallapastes feu-les ben rodones alhora que els traieu la pell.
  3. Banyeu les pomes amb l’arrebossat i fregiu-les en oli abundant calent.
  4. Escorreu-les sobre paper absorbent i arrebosseu-les amb sucre i canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto