Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En una paella amb una mica d'oli marqueu pels dos costats les rodanxes de lluç.
  2. Feu el mateix amb les gambes. Reserveu-ho.
  3. En aquest oli que us ha quedat, cuineu la ceba i el pebrot verd picats, saleu-ho i deixeu-ho coure uns 15 min.
  4. Afegiu-hi el tomàquet fregit, barregeu-ho i aparteu del foc un moment la cassola per posar-hi el pebre vermell. Remeneu-ho bé, tireu-hi els fideus i incorporeu-hi el fumet bullent i a foc mitjà. Cuineu-ho uns 15-20 min, segons indiqui el fabricant de la pasta.
  5. Cinc minuts abans d'acabar la cocció, afegiu-hi les gambes reservades i els trossos de lluç, sense l'espina ni la pell.
  6. Escampeu-hi per sobre julivert picat i una mica de sal de gamba.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto