Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una paella amb una mica d'oli marqueu pels dos costats les rodanxes de lluç.
  2. Feu el mateix amb les gambes. Reserveu-ho.
  3. En aquest oli que us ha quedat, cuineu la ceba i el pebrot verd picats, saleu-ho i deixeu-ho coure uns 15 min.
  4. Afegiu-hi el tomàquet fregit, barregeu-ho i aparteu del foc un moment la cassola per posar-hi el pebre vermell. Remeneu-ho bé, tireu-hi els fideus i incorporeu-hi el fumet bullent i a foc mitjà. Cuineu-ho uns 15-20 min, segons indiqui el fabricant de la pasta.
  5. Cinc minuts abans d'acabar la cocció, afegiu-hi les gambes reservades i els trossos de lluç, sense l'espina ni la pell.
  6. Escampeu-hi per sobre julivert picat i una mica de sal de gamba.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto