Consells de cuina La Vanguardia

Aprofitant que els meus pares encara tenen nespres, vaig fer aquest pastís tan fàcil. El clafoutis és un pastís típic de França i es pot fer amb tota mena de fruita. El més comú és el de cireres, però aquest de nespres ha quedat boníssim! Es menja una mica tebi, i, com més melosa queda la crema, millor. Se serveix a taula directament dins el motlle i empolsat amb una mica de sucre en pols. Com a motlle jo he utilitzat unes plates individuals de canelons, però han quedat unes racions massa grans…

Com sempre passa en les receptes tradicionals casolanes, les proporcions dels ingredients poden variar una mica, en funció de si es vol un pastís més quallat o més líquid… La quantitat de sucre dependrà de la dolçor de la fruita.

Preparació

  1. Unteu un motlle amb mantega i farina i repartiu la fruita dins el motlle.
  2. Feu la crema triturant amb el túrmix tots els ingredients, aboqueu-la sobre la fruita i coeu-ho a 200 ºC durant 25 min.
  3. Serviu-ho tebi empolsat amb sucre en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto