Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu al vas la llet, mantega, sal, sucre avainillat, anís en pols i la pell de llimona ratllada. Programeu 1 min. a 40º vel.2. Traieu la temperatura, afegiu-hi l’ou i el llevat i barregeu-ho 1/2 min. a vel.2. Afegiu-hi la farina, barregeu-ho 1/2 min. a vel.6 i programeu 3 min. a vel. espiga. Afegiu-hi el sucre i programeu 3 min. a vel. espiga.
  2. Aboqueu la massa sobre una plata de forn coberta amb paper de forn i doneu-li forma de coca. Pinteu-la amb una mica d’oli amb l’ajut d’un pinzell i tapeu-la amb paper film sense pressionar (l’oli és per evitar que s’enganxi amb el film). Deixeu fermentar la coca unes 2 h, fins que dobli el volum.
  3. Traieu el paper film i pinteu tota la coca amb ou batut. Empolseu-hi per sobre el sucre i adorneu-la amb crema pastissera i fruita confitada. Coeu-la a 180 ºC durant 45 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: