Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la coca: barregeu tots els ingredients fins a obtenir una massa cremosa. Estireu-la sobre un full de silicona o un paper sulfurat, amb l’espàtula, i marqueu-la amb un escuradents, formant rectangles
    de 4 x 15 cm. Poseu-hi les pipes a sobre i enforneu-ho 6 min, a 160 ºC.
  2. Per al carpaccio: poseu els peus de porc a bullir en aigua, amb la guarnició aromàtica i la sal, 3 h. Un cop bullits, deixeu que es temperin, desosseu-los, poseu-los en un motlle, premsats, i poseu-los al congelador.
  3. Per a les carxofes: peleu les carxofes, arrodoniu-les (tornegeu-les) i talleu-les a quarts, després d’haver-les buidat. Poseu-les en un recipient d’acer inoxidable, amb les herbes aromàtiques, l’all, el pebre i la sal, recobertes d’oli i tapades amb paper film, al bany maria, 1 h a 70 ºC.
  4. Per als calamars: talleu els calamars, prèviament congelats, a tires fines, per obtenir una espècie de tallarines.
  5. Per a l’allioli: en un got de batedora, poseu el rovell d’ou, l’all i la sal. Emulsioneu-ho incorporant-hi l’oli a poc a poc, fins a obtenir una consistència espessa.
  6. Traieu la pell de la botifarra negra, feu-ne dauets i tritureu-los amb l’allioli.
  7. Al fons del plat, poseu-hi una pinzellada de crema d’avellanes o d’ametlles, el carpaccio de peus de porc (a làmines fines, tallades a màquina o amb el ganivet) i, a sobre, les carxofes, escorregudes. Continueu amb la coca de pipes i una capa fina d’allioli de botifarra negra.
  8. Acabeu-ho amb les tallarines de calamar, prèviament saltades a la paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto